HTML

Pénzt vagy életet blog

A Pénzt Vagy Életet . hu weboldal hivatalos blogja. Bankokkal, biztosítókkal és szolgáltatásaikkal kapcsolatos történetek és érdekességek.
E-mail: info@penztvagyeletet.hu

Friss topikok

Linkblog

Elindultunk

2010.02.22. 17:18 :: penzvselet

Elindult a Pénzt Vagy Életet . hu weboldal hivatalos blogja. A Pénzt Vagy Életet . hu egy olyan közösségi vélemény megosztó oldal, ahol a pénzintézeteket (bankokat és biztosítókat) lehet minősíteni, osztályozni és véleményezni.

Az oldal létrejöttének két célja van. Egyrészt szeretnénk ha minél több tapasztalat kerülne fel az oldalra, hogy ezzel is segítsünk olvasóinknak a döntésben (lehet nem érdemes azt a bankot választani számlavezetőnek, amelyik mindenki szerint siralmas, még ha nagyon meggyőző is a reklámja). Másrészről fontosnak tartjuk, hogy az oldal által elinduljon egyfajta kommunikáció a pénzintézetek felé is, hogy láthassák, ügyfeleik és leendő ügyfeleik mit is várnának el tőlük igazán.

A blog célja ennél már kicsit szélesebb. Meg fogjuk itt osztani az érdekesebb, nagyobb figyelmet érdemlő bejegyzéseket, közölni fogunk a bankok, biztosítók és hozzájuk kapcsolódó szolgáltatókkal kapcsolatos híreket, érdekességeket és kritikákat. Nem utolsó sorban pedig várunk minden olyan történetet, ami igényt tarthat némi publicitásra, és szegről-végről kapcsolódik valamilyen pénzintézethez.

Reméljük hogy sikeres lesz mind a weboldal, mind a blog, és ezáltal is hozzájárulunk, hogy az ember és pénzintézet közti szakadék lecsökkenjen.

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény bank biztosító közösségi oldal pénzintézet pénzt vagy életet

A bejegyzés trackback címe:

https://penztvagyeletet.blog.hu/api/trackback/id/tr381781397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása